OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag

09.00 - 22.00 uur

 

Zaterdag & zondag

​09.00 - 18.00 uur

Meer informatie openingstijden.

Je vindt BeachClub Huizen op het sportcomplex van:

 

CONTACT​ 

BeachClub Huizen
IJsselmeerstraat 5-B
1271 AA Huizen

 

Veldreserveringen: 

035-528 8000  

(receptie Coronel Sports)

Events en vragen

info@huizenbeach.nl

Tel: 035-8884469

Mobiel: 06-18814249

App: 06-18814249

 

  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black

© 2019 by AWay Group Projectorganisatie

ALLE (Beach)SPORT

BeachClub Huizen is het juiste adres voor de (Beach)sport die jij wil spelen. Huizen Beach is meer dan Beach. Sporten op het zand is mogelijk, maar een combinatie met een indoorsport of sport buiten de vaste locatie behoort tot de mogelijkheden. 

Laat je inspireren door het (beach) sport aanbod en doe mee!

Klik hier voor meer informatie over trainingen, clinics en toernooien en meld je aan!

Beachtennis

Wellicht de meest toegankelijke beachsport voor iedereen.  Wie heeft er vroeger niet met een balletje en houten plankje overgeslagen op het strand? Beachtennis is de moderne variant met een speelveld van 8 x 16 meter, een net op 1.70 meter hoogte en speciale beachtennis rackets.  Je speelt met een iets zachtere tennisbal welke minder druk heeft en daardoor minder hard gaat. De bal mag niet stuiteren op het zand.

 

Aantal personen

Je speelt het spel in basis 2 tegen 2, maar 1 tegen 1 wordt ook steeds meer gespeeld.

Niveau

Je hoeft geen tenniser te zijn om te kunnen beachtennisen. Het spel is op ieder niveau te spelen. Je kunt deelnemen in recreatie toernooien of ranglijst toernooien van de KNLTB. Maar gezellig zelf een balletje met vrienden slaan kan uiteraard ook. 

Soccer Squash

Als voetballer heb je dat natuurlijk altijd al eens willen doen en vanaf NU is dat ook mogelijk! Soccer Squash is geboren en er is zelfs al een landelijke ranglijst. Speel met je vrienden, je voetbal team of speel een van de toernooien welke we aanbieden. Je speelt het spel 1 tegen 1 op de bestaande squashbaan. Met een aantal kleine regelaanpassingen ten opzichte van squash heb je het spel snel onder de knie. Uiteraard spelen we met officiële SoccerSquash ballen. Tevens is er een kleine overstap van de Squashbaan naar de padelbaan als je buiten wilt spelen en dan speel je Padbol. 

Aantal personen

Je speelt het spel in basis 1 tegen 1 op de squashbaan. 

Op de padelbaan kun je prima ook 2 tegen 2 spelen Padbol spelen. 

 

Soccer Squash spelen we binnen op de squashbaan en buiten op de Padelbaan Padbol. 

Niveau

SoccerSquash is geschikt voor leeftijden vanaf 12 jaar en enige balbeheersing is gewenst. 

Footvolley

Een van de meest spectaculaire maar ook moeilijkste beachsporten. Enig gevoel voor de bal en ervaring met voetbal helpen je al een eind op weg. Het gewicht en type van de bal kan al een groot verschil maken in de eerste ervaring met de sport. De bal mag niet stuiteren en het net hangt op 2.20 meter. Speel dit spel met je vrienden of daag andere teams uit. Wie komt er het eerst een shark attack spelen? 

 

Aantal personen

Je speelt het spel in basis 2 tegen 2 maar beginners kunnen beter 3x3 of 4x4 spelen. 

 

Niveau

We hebben aanbod voor beginners maar ook voor gevorderden en pro’s hebben we mogelijkheden voor clinics, trainingen en demo’s. 

Beachsoccer (Kids)

Beachsoccer is altijd leuk om te spelen! Nu nog leuker want we hebben speciaal voor de kids onder 13 jaar de mogelijkheid om met boarding te beachvoetballen. Speel 3 tegen 3 op het veld van 21 x 9,5 meter en gebruik de boarding als zijlijn. Altijd actief spelen en met de voetjes in het zand. Plezier gegarandeerd. Bij BeachClub Huizen kunnen kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar beachsoccer spelen. Vooraf reserveren is noodzakelijk. 

 

Aantal personen

Je speelt het spel in basis 3 tegen 3 maar je kunt ook 1 tegen 1 of 2 tegen spelen.  4 tegen 4 is leuk voor de allerkleinsten. 

Niveau

Beachsoccer is mogelijk op ieder niveau. We bieden geregeld toernooien aan. 

Beachvolleybal

De meest bekende beachsport van allemaal. Speel op ieder gewenst niveau met je vrienden of collega’s. Een net, een bal, een veld en spelen maar! Voor grote groepen kunnen we heel goed uitwijken naar het strand van Huizen aan de Zomerkade. 

Aantal personen

Je speelt het spel in basis 2 tegen 2, maar je kan ook heel goed 2x2, 3x3, 4x4, 5x5 of zelfs 6x6 spelen. Een ideale activiteit met meerdere personen. 

Niveau

Op ieder niveau kun je aan slag op de Beach velden van BeachClub Huizen.  Van beginner tot gevorderde. 

KanJam

De leukste Fun- en beachsport van het moment. Overgewaaid uit Amerika verovert KanJam langzaamaan Europa. 

2 'Cans', 4 spelers en een frisbee zijn de ingrediënten voor een spannend, entertaining en gezellig uurtje sporten. Wie werpt de frisbee het het beste over 15 meter en wiens medespeler maakt de punten? Sta je dik voor maar verlies je alsnog door een 'instant win'? Beleef het met KanJam! Vraag naar de mogelijkheden en uitleg. 

 

Aantal personen

Je speelt het spel in basis 2 tegen 2 op een open terrein waar de tonnen 15,30 meter uit elkaar staan. 

Niveau

Krijg het spel snel onder knie door de juiste werptechniek van de frisbee. Van beginner tot pro een spannend spel.  

Stoepranden

Wie heeft het vroeger niet gedaan? Stoepranden! 

Beleef het plezier, maar dan op het zand, het gras of binnen met onze mobiele stoepranden! Stoepranden biedt gezelligheid, is laagdrempelig en ongelofelijk leuk om te doen voor jong en oud!  

 

Aantal personen

Je speelt het spel in basis 1 tegen 1 waarbij je de afstand van 'stoep' samen bepaald. Voor de kleinste zetten we de stoep dichtbij en voor de ouderen maken we er een echte straatafstand van. 

Niveau

Krijg het spel snel onder knie door even in te gooien. Van 4 tot 80 jaar!   

Please reload