top of page
Veld Huren.jpg

Zelf Beachen, huur al een veld vanaf € 17,50 per uur

Naast ons vaste sportaanbod is het ook mogelijk om een veld te huren, dan kan jij vrij spelen op de tijd die jou uitkomt. Voor spelers met een abonnement is het huren van een veld gratis. Het huren van een veld is excl. materiaal, deze neem je zelf mee of kan je ook bij ons huren. Hieronder vind je een overzicht met alle beachsporten die je kan spelen op onze drie beachvelden.

Om een veld te huren ga je naar ons reserveringssyteem. Voordat je het veld betreedt meld je je aan bij de receptie van Coronel Sports. Het is niet mogelijk om te huren op trainingstijden, evenementen of toernooidagen.

Maandag t/m vrijdag (8.30 - 17.00) - € 17,50 per veld per uur

Maandag t/m vrijdag (17.00 - 22.00) - € 20,00 per veld per uur

Zaterdag en zondag (8.30 – 16.00 of 18.00) - € 20,00 per veld per uur

*als abonnementhouders spelers meenemen zonder abonnement wordt het bedrag teruggerekend per persoon.

Een overzicht van alle BeachSporten die op onze velden te spelen zijn:

Beachtennis

Beachtennis laat zich in het kort omschrijven en samenvatten als het ouderwetse spelen op het strand met 2 houten plankjes waarmee je een klein balletje naar elkaar overslaat. De huidige beachtennis variant is sterk verbeterd en ontwikkeld tot een hippe en snelle sport.

 

Het houten plankje is vervangen door een officieel beachtennisracket, een pallet. Het balletje is vervangen door een zachtere tennisbal. Het veld heeft dezelfde afmetingen als bij Beachvolleybal, waarbij een Beachtennisnet op 1.70 hoogte wordt gespannen. Niet meer en niet minder. Oh ja… Je speelt 2 tegen 2 (of 1 tegen 1).

Bij BeachClub Huizen biedt Beachtennisschool Vincente trainingen aan. Ook hebben we een Beachtennis WhatsApp Groep, hier worden afspraken gemaakt om vrij te spelen. En jaarlijks organiseren we meerdere toernooien voor beginners en gevorderden.

Beachtennis is makkelijk en je kunt er snel mee beginnen! Speel jij ook Beachtennis?

Beachtennis Beachclub.jpg
Beachvolleybal

Beachvolleyball wordt in basis gespeeld met teams van 2 personen die tegen elkaar strijden om de bal op de grond van de tegenstander te krijgen. De bal mag maximaal 3 keer op de eigen speelhelft geraakt worden. Naast de officielle 2 tegen 2 variant wordt er ook 3 x 3 of 4 x 4 gespeeld. De heren spelen op een nethoogte van 2.43 meter en de dames op 2.24 meter. 

Bij BeachClub Huizen biedt de volleybalvereniging PDK trainingen aan voor de leden. En op zondag is er de volleybalschool. Bekijk daarvoor het trainingsaanbod.

 

In 2021 gaan we ook van start met een 4x4 competitie. Interesse? Laat het hier weten.

 

Speel jij ook Beachvolleybal bij BeachClub Huizen? 

Beachvolley Beachclub.jpg
Footvolley

Footvolley speel je op een zandveld van 8 x 16 meter en heeft daarmee dezelfde afmetingen als een beachvolleybal veld. Net als bij beachvolleybal mag de bal maximaal 3 keer (2 x overspelen) aan een zijde van het net worden geraakt. Het net hangt op een hoogte van 2.20 meter. 

Er wordt normaliter gespeeld in teams van 2 tegen 2. Op een lager niveau is het soms handiger en leuker om 3 x 3 of 4 x 4 te spelen. Uiteraard speel je op blote voeten! 

Bij BeachClub Huizen bieden we clinics Footvolley aan. Dus heb jij zin om met jouw voetbalteam met de voetjes in het zand te staan? Neem dan contact met ons op!

Speel ook Footvolley bij BeachClub Huizen

Footvolley Beachclub.jpg
bottom of page