top of page
Competitie website.jpg
Anker 1
Anker 2

Beachen in teamverband, hoe leuk is dat?!

In 2021 gaan we van start met Beachsport competities bij BeachClub Huizen! Elke week of om de week een wedstrijd op jouw niveau. We gaan beginnen met Beachtennis (2 tegen 2) en Beachvolleybal (4 tegen 4). Het streven is om te starten in mei. Bekijk hieronder de informatie. 

Beachtennis

De beachtennis competitie willen we gaan beginnen in mei. De wedstrijden kunnen worden ingepland op een tijd naar keuze (buiten andere verhuurtijden om). Dit gaat in overleg met de tegenstander en de competitieleider.

Het is de bedoeling om in teams van 2 personen te spelen volgens een laddercompetitie. Dit gaat als volgt: 

  • De teams die zich aanmelden worden ingedeeld op niveau. Het is mogelijk om met meerdere teams deel te nemen.

  • Je kiest ervoor om 1x of 2x te spelen per twee weken.

  • Een uitdaging moet worden aangenomen door de tegenstander. Anders verliest dat team reglementair en wisselen uitdager en uitgedaagde van plaats. Wanneer de uitdaging wordt aangenomen dan wordt er een wedstrijd gespeeld.

  • Wint de uitdager dan wisselen de uitdager en uitgedaagde ook van plaats. Verliest de uitdager de wedstrijd dan verandert er niets en blijven de spelers op hun plaats staan.

De kosten zijn € 50,- per persoon en we starten vanaf 8 teams. Doe jij ook mee?

winners2019.jpg
Beachvolleybal

De beachvolleybalcompetitie willen we gaan spelen op zaterdagmiddag vanaf 13.00. Voor alle vrienden, familie, bedrijven en andere samengestelde teams! We spelen 4 tegen 4 en de teams mogen maximaal uit 6 spelers bestaan. Dan kan je lekker wisselen.

We willen in mei gaan starten volgens een ladder competitie model. Hierbij speel je elke twee weken een wedstrijd en je spreekt samen een tijd af om te spelen. Lekker laagdrempelig en voor elk niveau! 

De bedoeling is om een enkele competitie te spelen waarbij je één keer tegen elk team speelt. Het lijkt ons leuk om dit af te sluiten met een finale dag inclusief BBQ.

Met welk team ga jij aantreden? De kosten zijn € 50,- per persoon en we starten vanaf 8 teams.

Beachvolley competitie 2021.jpg
bottom of page