Trainingen website.jpg

Beachsport trainingen voor elk niveau

Wil je een betere beachsporter worden en elke week een training volgen? Hieronder vind je ons trainingsaanbod. We bieden trainingen aan voor zowel jeugd als senioren. De trainingen worden veelal gegeven door onze partners. Wij wensen je alvast veel beachplezier toe!

Beachtennis

In 2021 starten we in april met de beachtennis trainingen. Joeri Ertner van Beachtennisschool Vincente en top beachtennisser in Nederland en de wereld geeft de trainingen. 

Op zaterdagochtend is er van 11.00 tot 14.00 OpenPlay.  Joeri biedt de mogelijkheid om op deze uren ook te trainen. Neem contact met hem op voor de mogelijkheden. 

 

Beachtennis groep Huizen: in deze WhatsApp groep kan je afspraken maken om gezellig samen te spelen of trainen. Voor elk niveau! De groep beachtennissers in Huizen bestaat uit ongeveer 45 spelers.

Neem contact met ons op om deelnemer te worden van Beachtennisgroep Huizen

BTSV - Traininingen .jpg
Beachvolleybal

Volleybal Vereniging PDK Huizen

Al een paar jaar organiseren we samen met Volleybal Vereniging Prima Donna Kaas Huizen beachvolleybaltrainingen op de beachvelden. 

Op dinsdag en donderdag trainen de A, B en C jeugd. De mini's trainen op woensdag. En er zijn ook toptrainingen voor fanatieke beachvolleyballers op woensdag en vrijdag. Vanaf 6 april gaan de jeugdtrainingen van start.

De volwassenen kunnen vanaf 5 mei op woensdagavond terecht.

Meer informatie, prijzen, tijden en aanmelden via de vereniging door op de knop hieronder te klikken.

Trainingen Beachvolleybal.jpg
Beachvolleybal

PDK Volleybalschool

Op zondag traint volleybalschool PDK op de beachvelden. Zij organiseren trainingen voor getalenteerde spelers. En richten zich op de individuele groei van deze spelers.

Deze trainingen zijn dus extra naast jouw trainingen op de club. De trainingen zijn voor alle leeftijdscategorieën in de jeugd en worden gegeven door gespecialiseerde trainers.

Naast de trainingen spelen ze ook (internationale) toernooien.

Meer informatie over de trainingen, tijden, prijzen en inschrijving kan je vinden op de knop hieronder.

Volleybalschool trainingen.jpg