VOOR WIE?

 

Uiteraard zeggen wij dat BeachClub Huizen geschikt is voor iedereen. Echter hebben wij wel een aantal doelgroepen onderscheiden om richting te geven aan onze, en jouw gewenste activiteiten. We zijn niet zomaar een beachclub. Eigenlijk zijn we een beachclub en evenementenbureau in één. Naast de beachsport mogelijkheden werken we nauw samen met de verschillende partners binnen Coronel Sports, partners uit de (directe) omgeving en zijn we in staat om gebruik te maken van de natuurlijke omgeving om ons heen als je denkt aan het strand (waar we al snel 30 eigen beachvelden kunnen bouwen), het bos, de hei of het water. 

Bedrijven

BeachClub Huizen in combinatie met de faciliteiten van Sportcentrum Coronel Sports is een geweldige combinatie voor een geslaagd bedrijfsevenement. Van 4 tot 1000 personen kunnen wij een mooi arrangement maken met de vele mogelijkheden die de beachvelden, omgeving en faciliteiten ons bieden. We kunnen buiten aan de slag, maar ook binnen zijn er voldoende mogelijkheden voor een sportieve dag.  Als nodig voegen wij ook enkele passieve activiteiten toe aan de sportieve activiteiten. We maken graag een Beach in Business arrangement passend bij de bedrijfsgroep. 

Naast bedrijfsevenementen kunnen we uiteraard ook een bedrijvencompetitie voor u opzetten. 

Kom sporten tijdens de vrije inloopmomenten van de  verschillende sporten en doe mee met de aanwezige sporters. We delen in naar niveau, mixen of een combinatie daarvan. Ben je met een groep om mee te spelen dan kun je zelf een veld huren en aan de slag gaan. De meeste beachsporten kun je 2 tegen spelen. 

Kinderen zijn gek op zand. Het is lekker zacht en je kunt er heerlijk gek in doen. Kinderen beleven dan ook veel plezier aan de beachsporten en andere activiteiten welke we kunnen bieden. We hebben aanbod voor vrijwel alle leeftijden en kunnen ook de materialen aanpassen naar de Kids. Een kids 'beachsportparty' behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. 

(Beach) sport trainer

Ben jij een (beach)sport trainer dan bestaat de mogelijkheid de velden tegen een gereduceerd tarief te huren. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via info@huizenbeach.nl. Je kunt de velden op vaste tijden huren en reserveren in overleg met ons. Zo kun jij je richten op de trainingen en wij verzorgen de velden zoals jij ze wenst. Wel zo makkelijk. 

Scholen

Voor scholen kunnen we werken met een gevarieerd en aangepast sportaanbod. De aanpassingen hangen af van de wensen van de school, aantal leerlingen, leeftijden en gewenste doelstelling. Op de locatie hebben we 3 permanente beachvelden, maar als nodig kunnen we uitwijken naar het strand. Als school kun je veelal gebruik maken van aangepaste tarieven op aangepaste uren. Vraag naar de mogelijkheden via info@huizenbeach.nl. 

Please reload

 
 
 
 
 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag

09.00 - 22.00 uur

 

Zaterdag & zondag

​09.00 - 16.00 uur

Meer informatie openingstijden.

Je vindt BeachClub Huizen op het sportcomplex van:

 

CONTACT​ 

BeachClub Huizen
IJsselmeerstraat 5-B
1271 AA Huizen

 

Veldreserveringen: 

035-8884469 

Events en vragen

info@huizenbeach.nl

Tel: 035-8884469

Mobiel: 06-18814249

App: 06-18814249

 

  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Instagram

©2020 by AWay Group Projectorganisatie