Beachvolleybal Trainingen

De aanmeldingen voor de beachvolleybal trainingen lopen voorspoedig. Inmiddels hebben meer dan 45 deelnemers, jeugd, dames en heren zich aangemeld voor de beachtrainingen. De beachtrainingen worden verzorgt door de PDK volleybalschool uit Huizen. Trainers Elroy Bezemer en Teun Buijs verzorgen de trainingen voor de dame en de heren. De jeugd wordt getraind door talent Mats Bleeker.

Het is de eerste keer dat de trainingen o pde accomodatie van BeachClub Huizen gaan plaatvinden en is daarmee een samenwerking tussen PDK Volleybalschool, VV Huizen, BeachClub Huizen en Coronel Sports. Een prachtige locatie met alle wenselijke faciliteiten. We zien dan ook naar een eerste succesvol jaar en hopen op extra veel deelnemers aan de traingen en toernooien. De trainingen starten op dinsdag 27 april.

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag

09.00 - 22.00 uur

 

Zaterdag & zondag

​09.00 - 16.00 uur

Meer informatie openingstijden.

Je vindt BeachClub Huizen op het sportcomplex van:

 

CONTACT​ 

BeachClub Huizen
IJsselmeerstraat 5-B
1271 AA Huizen

 

Veldreserveringen: 

035-8884469 

Events en vragen

info@huizenbeach.nl

Tel: 035-8884469

Mobiel: 06-18814249

App: 06-18814249

 

  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Instagram

©2020 by AWay Group Projectorganisatie