Beachvolleyball

BEACHVOLLEYBALL

In samenwerking met Beach Sport Nederland en Volleybal Vereniging Prima Donna Kaas bieden we Beachvolleyball aan op de BeachClub.

Op dinsdag, donderdag en vrijdag worden er trainingen georganiseerd door de Volleybal Vereniging Prima Donna Kaas Huizen. Er zijn verschillende groepen en niveaus voor zowel kinderen als volwassenen. Je hoeft geen lid te zijn van BeachSport Huizen om deel te nemen aan de trainingen. TRAINEN? SCHRIJF  JE HIER IN. 

Voor de jongste jeugd organiseren we KBSS Beachvolleybal trainingen. Deze organiseren we op de woensdagmiddag vanaf 13 of 20 mei. 

Beachvolleybal clinics doen we alleen op aanvraag. We kunnen je alle beginselen van het Beachvolleybal aanleren. Al vanaf 1 uurtje tot een compleet programma van 8 weken. Uitstekend geschikt voor vaste groepen en scholen.

Beachtennis

Beachtennis is de snelst groeiende beachsport van dit moment! Ook bij BeachClub Huizen, want naast een grote openplay groep zijn we in 2020 gestart met beachtennis trainingen in samenwerking met Beachtennisschool Vincente. Beachtennis is een uitstekende sport voor beginners, dus aarzel niet en schrijf je in.

Doe mee met een éénmalige kennismakingsles voor slechts € 7,50. Je kan daarnaast kiezen uit een blok van 5, 10 of 15 lessen. Een strippenkaart is ook mogelijk en bepaal zelf welke week je komt lessen.

Naast de trainingen hebben we voor Beachtennis ook Open Play. Het is voor iedereen mogelijk om mee te doen en je kan op elk gewenst moment inlopen. Al vanaf € 7,50 doe je mee en draaien we door waar nodig. Hiervoor moet je je eenmelden via info@beachclubhuizen.nl of app naar 06-18814249. We plaatsen je dan in onze app groep of vragen je  een 'deelname app' te downloaden zodat jij kunt aangeven wanneer je aanwezig bent. 

Iedere zaterdag van 13.00 uur tot 15.00 uur

Iedere zondag van 13.00 uur tot 15.00 uur

Beachtennis clinics doen we alleen op aanvraag. We kunnen je alle beginselen van het Beachtennis aanleren. Al vanaf 2 uurtjes tot een programma van meerdere weken. Uitstekend geschikt voor vaste groepen, bedrijven en scholen. Voor meer informatie over clinics en beachsportprogramma's mail ons op info@huizenbeach.nl. 

Op 1 augustus (recreatie) en 2 augustus (ranglijst) 2020 zal er een Beachtennis toernooi plaatsvinden. Schrijf je hier in.

Footvolley

Footvolley is een perfecte aanvulling voor de voetballers onder ons. 

Door middel van het Kadijk Footvolley Systeem is het voor iedereen en op ieder niveau mogelijk om tegen elkaar Footvolley te spelen. We hebben daarvoor al aanbod voor de leeftijd vanaf 6 jaar, maar ook voor 12-18 jaar of de senioren is een potje footvolley een geweldig leuke ervaring.  

Het leukste is als je met je eigen team of vriendengroep een clubje vormt en onderling komt spelen. We kunnen dan kiezen voor een eenmalige clinic of we organiseren direct een trainingstraject van enkele weken. 

Doe mee met een éénmalige kennismakingsles voor slechts € 7,50 per persoon.

Naast de clinics hebben we voor Footvolley-Beachsoccer ook Open Play. Het is voor iedereen mogelijk om mee te doen en je kan op elk gewenst moment inlopen. Al vanaf € 7,50 doe je mee en draaien we door waar nodig. Hiervoor moet je je eenmelden via info@beachclubhuizen.nl of app naar 06-18814249. We plaatsen je dan in onze app groep of vragen je  een 'deelname app' te downloaden zodat jij kunt aangeven wanneer je aanwezig bent. 

Iedere zaterdagmorgen van 9.30 - 11.00 uur. 

Clinics doen we alleen op aanvraag. We kunnen je alle beginselen van Footvolley aanleren.  Ook geschikt voor vaste groepen, bedrijven en scholen. Voor meer informatie over clinics en beachsportprogramma's mail ons op info@huizenbeach.nl. 

Beachsoccer (Kids)

Beachsoccer is bij BeachClub Huizen alleen mogelijk voor Kids! We kunnen een mooi veldje maken met een boarding. Uitstekend geschikt om met je team 3vs3 of 4vs4 te spelen. Huur daarom hier een veld om Beachsoccer te spelen.

Beachsoccer clinics doen we alleen op aanvraag. We kunnen je alle beginselen van het Beachsoccer aanleren. Al vanaf 1 uurtje tot een programma van 8 weken. Uitstekend geschikt voor vaste groepen en scholen.

Onze ambitie is om Beachsoccer toernooien te organiseren voor iedereen met een team in 't Gooi. Laat het hier weten als je interesse hebt om met een team mee te doen, dan bekijken wij de mogelijkheden om een toernooi te organiseren.

Air Badminton on the Beach

BeachBadminton is de nieuwste Beachsport. AirBadminton is een nieuwe badmintonvorm met andere veldafmetingen, regels en is te spelen op diverse ondergronden zoals gras, hardcourt (asfalt of straat) en natuurlijk zand. Binnenkort ook bij BeachClub Huizen

Kanjam

KanJam clinics zijn uitstekend geschikt voor groepen zoals bedrijven en scholen. Makkelijk aan te leren, veel samenwerken en overal op te zetten! Dus ook op de BeachClub.

Stoepranden

Wie heeft het vroeger niet gedaan? Stoepranden! 

Beleef het plezier, maar dan op het zand, het gras of binnen met onze mobiele stoepranden! Stoepranden biedt gezelligheid, is laagdrempelig en ongelofelijk leuk om te doen voor jong en oud!  

 

Aantal personen

Je speelt het spel in basis 1 tegen 1 waarbij je de afstand van 'stoep' samen bepaald. Voor de kleinste zetten we de stoep dichtbij en voor de ouderen maken we er een echte straatafstand van. 

Niveau

Krijg het spel snel onder knie door even in te gooien. Van 4 tot 80 jaar!   

Please reload

 
 
 
 
 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag

09.00 - 22.00 uur

 

Zaterdag & zondag

​09.00 - 16.00 uur

Meer informatie openingstijden.

Je vindt BeachClub Huizen op het sportcomplex van:

 

CONTACT​ 

BeachClub Huizen
IJsselmeerstraat 5-B
1271 AA Huizen

 

Veldreserveringen: 

035-8884469 

Events en vragen

info@huizenbeach.nl

Tel: 035-8884469

Mobiel: 06-18814249

App: 06-18814249

 

  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Instagram

©2020 by AWay Group Projectorganisatie