Beachvolleyball

BEACHVOLLEYBALL

In samenwerking met Beach Sport Nederland en Volleybal Vereniging Prima Donna Kaas bieden we Beachvolleyball aan op de BeachClub.

Op dinsdag, donderdag en vrijdag worden er trainingen georganiseerd door de Volleybal Vereniging Prima Donna Kaas Huizen. Er zijn verschillende groepen en niveaus voor zowel kinderen als volwassenen. Je hoeft geen lid te zijn van BeachSport Huizen om deel te nemen aan de trainingen. TRAINEN? SCHRIJF  JE HIER IN. 

Voor de jongste jeugd organiseren we KBSS Beachvolleybal trainingen. Deze organiseren we op de woensdagmiddag vanaf 13 of 20 mei. 

Beachvolleybal clinics doen we alleen op aanvraag. We kunnen je alle beginselen van het Beachvolleybal aanleren. Al vanaf 1 uurtje tot een compleet programma van 8 weken. Uitstekend geschikt voor vaste groepen en scholen.

Beachtennis

Beachtennis is de snelst groeiende Beachsport van dit moment! Ook bij BeachClub Huizen, want in 2020 gaan we starten met Beachtennis trainingen. Beachtennis is een uitstekende sport voor beginners, dus aarzel niet en schrijf je in. We gaan trainen op de maandagavond, je kan kiezen voor een losse les of het volledige programma van 8 weken.

Groep 1: 16.30 - 17.15 (12-18 jaar)

Groep 2:  

Naast de trainingen hebben we voor Beachtennis ook Open Play. Het is voor iedereen mogelijk om mee te doen en je kan op elk gewenst moment inlopen. Al vanaf € 7,50,-!

Iedere zondag van 14.00 tot 16.00

Iedere vrijdag van 18.30 tot 20.30 

Beachtennis clinics doen we alleen op aanvraag. We kunnen je alle beginselen van het Beachtennis aanleren. Al vanaf 1 uurtje tot een programma van 8 weken. Uitstekend geschikt voor vaste groepen en scholen. Klik hier voor meer informatie over de clinics.

Op 14 en 27 juni 2020 zal er een recreanten Beachtennis toernooi plaatsvinden. En op 28 juni een ranking toernooi. Schrijf je hier in

Footvolley

We bieden (nog) geen Footvolley trainingen aan.

Footvolley clinics doen we alleen op aanvraag. We kunnen je alle beginselen van het Footvolley aanleren. Al vanaf 1 uurtje tot een programma van 8 weken. Uitstekend geschikt voor vaste groepen en scholen. Klik hier voor meer informatie over de clinics.

Binnenkort komen we met meer informatie over footvolley toernooien voor senioren!

Beachsoccer (Kids)

Beachsoccer is bij BeachClub Huizen alleen mogelijk voor Kids! We kunnen een mooi veldje maken met een boarding. Uitstekend geschikt om met je team 3vs3 of 4vs4 te spelen. Huur daarom hier een veld om Beachsoccer te spelen.

Beachsoccer clinics doen we alleen op aanvraag. We kunnen je alle beginselen van het Beachsoccer aanleren. Al vanaf 1 uurtje tot een programma van 8 weken. Uitstekend geschikt voor vaste groepen en scholen.

Onze ambitie is om Beachsoccer toernooien te organiseren voor iedereen met een team in 't Gooi. Laat het hier weten als je interesse hebt om met een team mee te doen, dan bekijken wij de mogelijkheden om een toernooi te organiseren.

Air Badminton on the Beach

BeachBadminton is de nieuwste Beachsport. AirBadminton is een nieuwe badmintonvorm met andere veldafmetingen, regels en is te spelen op diverse ondergronden zoals gras, hardcourt (asfalt of straat) en natuurlijk zand. Binnenkort ook bij BeachClub Huizen

Kanjam

KanJam clinics zijn uitstekend geschikt voor groepen zoals bedrijven en scholen. Makkelijk aan te leren, veel samenwerken en overal op te zetten! Dus ook op de BeachClub.

Stoepranden

Wie heeft het vroeger niet gedaan? Stoepranden! 

Beleef het plezier, maar dan op het zand, het gras of binnen met onze mobiele stoepranden! Stoepranden biedt gezelligheid, is laagdrempelig en ongelofelijk leuk om te doen voor jong en oud!  

 

Aantal personen

Je speelt het spel in basis 1 tegen 1 waarbij je de afstand van 'stoep' samen bepaald. Voor de kleinste zetten we de stoep dichtbij en voor de ouderen maken we er een echte straatafstand van. 

Niveau

Krijg het spel snel onder knie door even in te gooien. Van 4 tot 80 jaar!   

Please reload

 
 
 
 
 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag

09.00 - 22.00 uur

 

Zaterdag & zondag

​09.00 - 16.00 uur

Meer informatie openingstijden.

Je vindt BeachClub Huizen op het sportcomplex van:

 

CONTACT​ 

BeachClub Huizen
IJsselmeerstraat 5-B
1271 AA Huizen

 

Veldreserveringen: 

035-8884469 

Events en vragen

info@huizenbeach.nl

Tel: 035-8884469

Mobiel: 06-18814249

App: 06-18814249

 

  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Instagram

©2020 by AWay Group Projectorganisatie