BEACH & BUSINESS

Bij BeachClub Huizen bieden wij verschillende mogelijkheden om de samenwerking met ons aan te gaan voor uw bedrijf. Onze eventmanagers zorgen altijd voor een activiteit op maat!  Hieronder vind je een selectie van de mogelijkheden, van vergaderingen tot bedrijfsuitjes van 500 personen. Zit jouw idee of wens er niet bij?  Je kunt het zo gek niet bedenken, we hebben het in Huizen. Voor een goede samenwerking vinden wij persoonlijk contact belangrijk, daarom kan je hier altijd contact met ons op nemen.

Bedrijfsuitjes

Al vanaf €10,00 per persoon

Binnen elk bedrijf is er weleens de behoefte om samen met collega's iets te doen. Hier willen wij bij BeachClub Huizen invulling aan geven door middel van ons grote aanbod aan bedrijfsuitjes. Onze ervaring ligt in het organiseren van sportieve bedrijfsuitjes, maar wij hebben ook verschillende creatieve en educatieve mogelijkheden voor een origineel bedrijfsuitje! Alle programma's zijn aanpasbaar, waardoor wij altijd een evenement op maat kunnen aanbieden. Je kunt het zo gek niet bedenken, van complete bedrijfsfestivals tot een clinic beachtennis en meer.

Onze bedrijfsuitjes zijn ook in combinatie te boeken met vergader arrangementen en sponsor mogelijkheden. Tevens hebben wij ook de mogelijkheid om bedrijfsuitjes op een externe locatie te organiseren!

Bedrijvencompetie

Al vanaf € 30,00 per persoon

In 2020 starten we met een bedrijvencompetitie. Elke vrijdagmiddag in juni van 17.00 tot 18.00. Gezellig met je collega's sporten en daarna samen borrelen. We bieden verschillende pakketten aan voor bedrijven.

Vergaderen

Al vanaf € 75,00,- per dagdeel

Er zijn verschillende mogelijkheden om te vergaderen bij BeachClub Huizen. Met de voetjes in het zand op de BeachClub zelf tijdens een heerlijke zomerse dag, nabij de BeachClub op de locatie van Coronel Sports of in ons kantoor op de Trappenberg (met uitzicht op de tuin). 

Wat uw vergader wensen ook zijn, wij bieden een arrangement op maat. Zo kunt u een combinatie maken met catering of een van onze bedrijfsuitjes! We hebben de capiciteit om vergaderingen aan te bieden tot 500 personen.

Sponsoring

Veel mogelijkheden

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor sponsoring voor bedrijven. We gaan graag in overleg over de tal van mogelijkheden die wij aanbieden. Denk hierbij aan bordsponsoring, veldsponsoring, toernooi sponsoring, advertenties en meer. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Business Abonnement

Al vanaf € 50,00 persoon

Verschillende mogelijkheden voor een Business Abonnement. Laat u en uw collega's gratis sporten op de velden van BeachClub Huizen. Opties tot clinics, deelname aan bedrijfscompetities/toernooien, sponsoring en jaarlijkse bedrijfsuitjes. Zorgt voor een goede onderlinge sfeer en vitale werknemers!

Please reload

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag

09.00 - 22.00 uur

 

Zaterdag & zondag

​09.00 - 16.00 uur

Meer informatie openingstijden.

Je vindt BeachClub Huizen op het sportcomplex van:

 

CONTACT​ 

BeachClub Huizen
IJsselmeerstraat 5-B
1271 AA Huizen

 

Veldreserveringen: 

035-8884469 

Events en vragen

info@huizenbeach.nl

Tel: 035-8884469

Mobiel: 06-18814249

App: 06-18814249

 

  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black
  • Instagram

©2020 by AWay Group Projectorganisatie